Informaije o agenciji
Prezentacije programa
Web design
Inzenjering
Komitenti
Kontakt
Na prethodni nivo - Programi Home Evidencija reklama u radio stanicama
Prethodna Programi - Marina Sledeca Programi - Alati

      Program za evidenciju reklama u radio stanicama je razvijen pomoću alata za brzo generisanje računarskih aplikacija. Ovo znači da je klijent dobio u vremenski kratkom roku kvalitetnu računarsku aplikaciju prema svojim zahtevima. Razvijeni standardni interfejs omogućava lak i brz unos, pregled, ispravljanje, brisanje i pretraživanje podataka.

Polazni ekran

      Pored podataka o komitentima, reklamama, cenovniku i media planu, mogu se voditi podaci i o profakturama, kao i o fakturama. Svi uneti podaci se mogu pregledati putem izveštaja kao i odštampati na štampaču. Pojedini izveštaji, pogotovo oni finansijski mogu da se kreiraju i za izabrani period tako da možete da imate potpunu sliku o klijentu koji se kod vas reklamira. Program nudi da vas upozorava kada klijentu ističe reklama da bi ste mogli da ga blagovremeno kontaktirate.

      Kroz ceo program vas prati help - pomoć, gde je kompletno opisan način rada sa programom.

      Za klijente nudimo mogućnost modemskog povezivanja. To podrazumeva da klijent može svaku promenu ili rešenje problema dobiti u najkraćem vremenskom roku, nezavisno od lokacije klijenta.

 

      Javite se za besplatnu demonstraciju programa.

 

Prethodna Programi - Marina Na vrh strane Sledeca Programi - Alati

Copyright © 2003 HEXA, sva prava zadržana